Bruidsjurken Eindhoven

Bent u op zoek naar bruidsjurken in de regio Eindhoven? Dan komt u natuurlijk naar Bruidshuis Diana! Wij zijn al meer dan 25 jaar de toonaangevende winkel voor bruidsjurken in de regio Eindhoven. Bruidshuis Diana is gevestigd in Boxmeer en is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van bruidsjurken in Eindhoven en de rest van Zuid-Nederland. In onze winkel, bestaande uit twee verdiepingen, wordt dagelijks hard gewerkt om alle bruiden de mooiste dag van hun leven te bezorgen.

Bij ons vindt u een volwaardig team van verkoopsters, gediplomeerd coupeuses en stylistes om voor u als aanstaande bruid alles tot in de puntjes te verzorgen. Het is tenslotte uw trouwdag. Een dag waarop u wilt stralen in een door u gekozen creatie. U kunt bij ons net zo lang bruidsjurken passen tot u precies de jurk hebt gevonden die bij u past. Een bruidsjurk waarin u volledig uzelf kunt zijn, dat is tenslotte het meest belangrijk.

Kom gerust langs om bruidsjurken te passen. De koffie staat klaar in onze winkel in Boxmeer, nabij Eindhoven. Bekijk ook direct online onze bruidscollectie.

Afspraak maken

Neem contact met ons op


Bruidsmode Eindhoven Diana 25 - Bruidshuisdiana   Bruidsmode Eindhoven Diana 36 - Bruidshuisdiana   Bruidsmode Eindhoven Diana 22 - Bruidshuisdiana

Afspraak maken Neem contact met ons op