Bruidsmode 2016

Sincerity bruidsjurk uit de collectie van 2016

De bruidsmode 2016 collectie had weer veel goeds in petto! Net zoals andere jaren was ook de bruidsmode van dit jaar veelzijdig en inspirerend. Bij Bruidshuis Diana kun je terecht voor de allernieuwste bruidsmode voor 2017, maar ook van eerdere jaren kun je bij ons bruidsmode komen bekijken en passen. Al meer dan 25 jaar is Bruidshuis Diana dé specialist op het gebied van bruidsmode in Zuid-Nederland. Wij hebben een volwaardig team van verkoopsters, gediplomeerde coupeuses en stylistes om voor jou als aanstaande bruid alles zo goed mogelijk te verzorgen. Het is tenslotte jouw trouwdag waarop je moet stralen als nooit tevoren!

Jouw droomjurk vinden

Bij ons kun je de bruidsmode van 2016 en van eerdere jaren net zolang passen tot je de juiste jurk hebt gevonden. Wij bieden eerdere collecties namelijk aan in onze outlet voor fijne prijzen. Bij ons vind je gegarandeerd een mooie trouwjurk die altijd voldoet aan de laatste bruidsmode trends en jouw persoonlijke voorkeuren past. Wij denken met je  mee en adviseren je graag over bijvoorbeeld:

Onze ervaren stylistes helpen je door de lastige keuzes en twijfels heen. Nadat je het besluit hebt genomen zorgen wij ervoor dat de bruidsjapon tot in de puntjes op maat wordt gemaakt door onze ervaren coupeuses, helemaal gratis! Wij helpen met liefde en passie mee aan jouw droomjurk voor de grote dag.

Bekijk onze bruidsmode van 2016

Bekijk de bruidsmode van 2016 direct in ons uitgebreide assortiment of neem contact op voor meer informatie. Je bent meer dan welkom bij ons, om de nieuwste trouwjurken te komen passen, kijken en voor advies. Maak gerust een vrijblijvende afspraak, dan zien we je snel bij Bruidshuis Diana!

Afspraak maken Neem contact met ons op