Bruidsmode Pronovias

Bruidsmode van Pronovias is ontworpen door een Spaanse ontwerpen. Hun ruime en gevarieerde assortiment trouwjurken doet hun slogan “Dressing Dreams” eer aan. De uitstraling van Pronovias troujurken is altijd elegant, fantasierijk en romantisch. De Pronovias bruidsmode is op en top vrouwelijk en zorgt ervoor dat het vrouwelijke lichaam prachtig wordt weergegeven, zodat je er op jouw allermooist uitziet op je grote dag!

 

 "    Pronovias bruidsmode: 

  Elegant en Fantasierijk  
 

Vindt de trouwjurk van je dromen

De Pronovias bruidsmode kent veel stijlen; van romantisch en chique tot modern en eenvoudig. Bruidshuis Diana is leverancier van Pronovias bruidsmode en heeft een ruim assortiment in huis, zodat je altijd de trouwjurk van jouw dromen vindt! Met ruim 25 jaar ervaring is onze bruidswinkel een begrip in Zuid-Nederland! Wij werken elke dag hard om aanstaande bruiden te adviseren en hen te helpen de jurk van hun dromen te vinden.
 

Bruidsjurken van Pronovias

Wil jij ook zo'n trouwjurk van Pronovias? Kom dan binnenkort eens langs bij Bruidshuis Diana. Wanneer je jouw droomjurk hebt gevonden in de schitterende collectie van Pronovias zorgen wij ervoor dat de jurk gratis op maat wordt gemaakt. Zo zorgen wij ervoor dat de trouwjurk perfect zit op jouw grote dag! Je kunt de collectie van Pronovias bruidsmode online bekijken of maak direct een afspraak om te komen passen in onze winkel!

Afspraak maken Neem contact met ons op