Bruidswinkel Venlo

Al kennisgemaakt met de Zuid-Nederlandse gastvrijheid? Terwijl u geniet van een lekker kopje koffie vragen wij u alles over uw perfecte trouwdag. Voor ons als bruidswinkel is het van groot belang dat iedere bruid er prachtig uitziet, dat alles goed op elkaar is afgestemd en bovenal dat het passen en proberen ook op een ontspannen en gezellige manier gebeurt. Kortom: in onze bruidswinkel vlakbij Venlo vindt u een ongedwongen sfeer waar u zich snel thuis zult voelen.

Bruidshuis Diana is al meer dan 25 jaar een begrip in Venlo en omstreken. Ons team werkt iedere dag weer volop om aanstaande bruiden de mooiste dag van hun leven te bezorgen.

Een bruid moet helemaal compleet onze bruidswinkel kunnen verlaten. Ze moet het gevoel hebben er helemaal klaar voor te zijn. Daarom kunt u bij ons terecht voor uw bruidskleding, maar ook voor schoenen en accessoires. Daarnaast maken onze gediplomeerde coupeuses uw bruidskleding geheel gratis op maat. Dat is pas service!

Maak een afspraak en kom kijken en passen in onze bruidswinkel vlakbij Venlo. Of bekijk direct online onze uitgebreide collectie.


Bruidswinkel Venlo Diana 352 - Bruidshuisdiana    Bruidswinkel Venlo Diana 183   Bruidswinkel Venlo Diana 105

Afspraak maken Neem contact met ons op