Gekleurde trouwjurk

Wil je trouwen in een gekleurde trouwjurk? Deze zijn ontzettend mooi en kunnen net zo sprookjesachtig zijn als witte trouwjurken. Of je nu gaat voor klassiek of modern, bij Bruidshuis Diana hebben wij de trouwjurk die jij zoekt. Ons team staat voor je klaar om je te helpen en te adviseren bij het uitkiezen van jouw droomjurk. Vier de liefde in alle kleuren!

De jurk die bij je past

De gekleurde trouwjurk is de ideale jurk voor de bruid die het nét iets anders wil doen. Bruidshuis Diana heeft een uitgebreide collectie gekleurde trouwjurken in verschillende soorten stijlen, zoals romantisch of stoer en exclusief of eenvoudig: wij hebben het allemaal. Van zachtroze tot rood en van donkerblauw tot zwart: ook als je trouwt in kleur zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze ervaren stylistes kunnen je uitgebreid adviseren bij het vinden van jouw ultieme gekleurde droomjurk.

Gekleurde trouwjurk passen bij Bruidshuis Diana

Ga je binnenkort trouwen en wil je dit doen in een gekleurde trouwjurk? Kom dan snel langs bij Bruidshuis Diana! De koffie staat al voor je klaar. Ons team van gepassioneerde stylistes, vrolijke verkoopsters en ervaren coupeuses helpt je graag! Daarnaast wordt jouw droomjurk gratis op maat gemaakt. Kortom, met ons ruime aanbod en gepassioneerde team vinden we jouw ultieme jurk! Maak een afspraak bij onze vestiging in Boxmeer (Noord-Brabant) en bekijk onze gekleurde bruidmode collectie alvast op de website. Wij helpen je graag met het vinden van de trouwjurk die perfect bij jou en je wensen past.

Afspraak maken Neem contact met ons op