Korte trouwjurk kopen

Korte bruidsjurk kopen Diana 430 - Bruidshuisdiana Sommige bruiden willen liever een korte trouwjurk kopen. Zij houden van een wat vlottere uitstraling, die toch bruiloft waardig is. En waarom zou je jouw benen ook eigenlijk niet laten zien? Bij Bruidshuis Diana helpen wij jou graag bij het vinden van jouw droomjurk in onze collectie, in welke maat of stijl dan ook!

Voor elke bruid een droomjurk

Korte trouwjurken zijn er in allerlei soorten en maten, dus is er voor iedere bruid wat wils. Ga je voor wit en klassiek, of wil je liever een eigenzinnige gekleurde trouwjurk? Bruidshuis Diana heeft verschillende stijlen en lengtes in de collectie, zodat je bij ons de korte trouwjurk van jouw dromen kunt kopen. Een kort model kan perfect geschikt zijn voor een zomerse bruiloft. Ga je voor een model dat achter lang is, wijd uitloopt of helemaal strak is? De keuze is aan jou, maar ons team helpt je daar graag bij! Het belangrijkste is dat jij je goed voelt in de jurk zodat je schittert op de grote dag.

Korte trouwjurk kopen bij Bruidshuis Diana

Wil jij een korte trouwjurk kopen voor jouw bruiloft? Maak dan een afspraak bij Bruidshuis Diana in Boxmeer (Noord-Brabant). Onze ervaren stylistes helpen jou met het vinden van de perfecte bruidsjurk voor jouw grote dag! Als je de jurk van jouw dromen hebt gevonden, zorgen onze coupeuses er gratis voor dat jouw jurk op maat wordt gemaakt. Het is onze missie om jou te laten stralen op de mooiste dag van je leven. Kom vrijblijvend langs in onze bruidswinkel, wij staan voor je klaar!

Afspraak maken Neem contact met ons op