Marylise trouwjurken

Ben je op zoek naar een trouwjurk van Marylise? Het merk Marylise staat bekend om de eenvoudige en daardoor juist zo prachtige trouwjurken. Bij Bruidshuis Diana hebben we diverse jurken van dit Belgische merk in de collectie. Bruidsjurken van dit prachtige merk zorgen ervoor dat jouw schoonheid benadrukt wordt. De prachtige vormen en stoffen laten jou stralen op de mooiste dag van je leven. Wij helpen en adviseren je graag bij vinden van jouw droomjurk.

 

"   Marylise bruidsmode: 

  Schoonheid door Eenvoud  

 

Benadruk jouw schoonheid

Het merk Marylise bewijst: schoonheid vind je in eenvoud. Deze jurken met ‘less is more’ uitstraling zorgen ervoor dat – zonder over de top te gaan – jouw innerlijke schoonheid wordt benadrukt. Marylise-trouwjurken zijn zo gemaakt dat jij en je jurk een schitterend totaalplaatje vormen. Deze bruidsjurken zijn zeer vrouwelijk en elegant en worden gemaakt van de mooiste stoffen die er verkrijgbaar zijn. De prachtige stoffen in combinatie met de verfijnde details geven de jurk een moderne en prachtige uitstraling. In een trouwjurk van Marylise straal jij als geen ander!

Tijdloos met prachtige details

Rechte trouwjurken en trouwjurken met een lichte A-lijn van Marylise zijn bij ons te vinden. De tijdloze ontwerpen zijn aangevuld met kleine, bijzondere details. Het resultaat: een klassieke trouwjurk, maar alles behalve standaard. Dat zijn de Marylise bruidsjurken te vinden bij ons in Bruidshuis Diana. Bekijk de nieuwste collectie trouwjurken online of laat bezoek onze trouwwinkel en laat je adviseren over bijvoorbeeld:

Marylise-trouwjurken passen?

Wil je trouwjurken van Marylise passen? Dan moet je bij Bruidshuis Diana zijn. Wij hebben diverse jurken van dit prachtmerk in onze collectie. Maak snel een afspraak om de jurken te komen passen in onze vestiging in Boxmeer (Noord-Brabant). Onze deskundige stylistes adviseren je graag bij het vinden van de perfecte jurk voor jullie grote dag. Daarnaast zorgen onze ervaren coupeuses dat de jurk gratis op maat wordt gemaakt. Samen met ons ervaren en gepassioneerde team zorgen we ervoor dat je klaar bent voor de grote dag!

Afspraak maken Neem contact met ons op