Strapless Trouwjurk

Wil je het jawoord geven in een strapless trouwjurk? Een jurk zonder mouwen of bandjes staat veel vrouwen ontzettend elegant. Bij Bruidshuis Diana hebben we veel strapless trouwjurken in de collectie. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droomjurk.
 

Strapless vraagt om de perfecte pasvorm

Een strapless trouwjurk is bijzonder geschikt voor op je grote dag: al is het maar omdat je verder niet zo vaak de gelegenheid krijgt om strapless jurken te dragen. Strapless kleding moet namelijk perfect om je lichaam zitten, zodat je niet bang hoeft te zijn dat de boel ineens naar beneden zakt. Het is daarom van groot belang dat je je goed laat adviseren bij de aanschaf van een strapless trouwjurk.
 

Strapless trouwjurk kopen

Bruidshuis Diana is een begrip in Zuid-Nederland. Onze deskundige stylistes helpen je graag bij het vinden van dé perfecte strapless trouwjurk voor jou. Onze ervaren coupeuses zorgen er vervolgens voor dat deze jurk gratis op maat gemaakt wordt, zodat jij er op je trouwdag geen omkijken naar hebt. Maak direct een afspraak bij onze vestiging in Boxmeer (Noord-Brabant) of kijk rond in onze collectie op onze website.   

Afspraak maken Neem contact met ons op