Trouwjurken Ladybird

De trouwjurken van Ladybird zijn elegant en tijdloos, maar toch staat dit topmerk niet stil! De Ladybird trouwjurken zijn innovatief en hebben speelse details. Bruidshuis Diana heeft een ruime collectie bruidsjurken van dit leuke en succesvolle merk. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw droomjurk, dat is immers onze missie!

 

"   Ladybird bruidsmode:

  Elegant en Speels  

 

Grote collectie Ladybird trouwjurken

Elegante trouwjurk van Ladybird - Bruidshuis Diana De trouwjurken van Ladybird worden met veel liefde en vakkennis gemaakt, en dat is goed terug te zien in hun collectie! Dit merk weet wat de moderne bruid wil en weet dit goed in hun trouwjurken te verwerken. Ze maken tijdloze ontwerpen met een afwerking die helemaal van nu is. Voor elke stijl is er een gepaste jurk. Of je nu op zoek bent naar een simpel ontwerp of juist alles uit de kast wilt halen: met de trouwjurken van Ladybird is het allemaal mogelijk.

Tot in de puntjes perfect

In de grote, uiteenlopende collectie Ladybird bruidsjurken vindt je een betaalbaar assortiment aan speciale jurken. Wanneer je jouw perfecte Ladybird baljurk, elegante rechte trouwjurk of stralende A-lijn bruidsjurk hebt gevonden is het tijd om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Zo is het mogelijk om je bruidsmode van ladybird af te maken met bijvoorbeeld:

Elke bruid is uniek en daar houden we rekening mee door een grote diversiteit aan stijlen. Zo vind je gegarandeerd de jurk die bij jou en jouw droomhuwelijk past!

Professioneel advies bij Bruidshuis Diana

Bruidshuis Diana heeft een ruime collectie trouwjurken van Ladybird. Onze vakkundige stylistes helpen je graag bij het uitzoeken van jouw droomjurk. Wij luisteren goed naar jouw wensen, zodat jij met een goed gevoel én een trouwjurk naar huis gaat. Als je de jurk van jouw dromen hebt gevonden, zorgen onze ervaren coupeuses ervoor dat deze gratis op maat wordt gemaakt. Maak nu een afspraak en kom langs in onze vestiging in Boxmeer. Wij staan voor je klaar om van jou de meest schitterende bruid te maken!

Afspraak maken Neem contact met ons op