Trouwjurken Nijmegen

Gaat u trouwen en bent u op zoek naar mooie trouwjurken in de regio Nijmegen? Dan bent u bij Bruidshuis Diana aan het goede adres. Wij zijn gevestigd in Boxmeer, vlakbij Nijmegen en hebben een ruim assortiment trouwjurken van alle topmerken in huis. Wij zijn al meer dan 25 jaar een begrip in de regio Nijmegen, dankzij onze uitstekende service.  Onze stylistes hebben jarenlange ervaring met alle typen bruiden en alle soorten trouwjurken. Zij kunnen u dan ook uitstekend begeleiden in het maken van uw keuze uit alle trouwjurken.

Naast trouwjurken hebben wij ook diverse accessoires op het gebied van bruidsmode in ons assortiment. Van prachtige schoenen tot bijzondere sieraden: wij helpen u graag bij het uitkiezen van de perfecte accessoires bij de trouwjurken. Onze coupeuses zorgen er bovendien voor dat uw jurk perfect zit op de dag van uw huwelijk. Wij verstellen en vermaken uw jurk gratis en zorgen ervoor dat de jurk naar volle tevredenheid is op de dag van ophalen.

Maak direct een afspraak om trouwjurken te komen bekijken en passen in onze winkel vlakbij Nijmegen.


Trouwjurken Nijmegen Diana 1110 - Bruidshuisdiana    Trouwjurken Nijmegen Diana 1146 - Bruidshuisdiana    Trouwjurken Nijmegen Diana 1210 - Bruidshuisdiana

Afspraak maken Neem contact met ons op