Trouwjurken Pronovias

Pronovias trouwjurken zijn even elegant als veelzijdig. Dit Spaanse topmerk heeft niet zomaar de slogan “Dressing Dreams”, hun collectie bruidsmode zit vol met fantasierijke en romantische ontwerpen. Het jawoord geven in een Pronovias trouwjurk is dan ook een droom voor menig bruid. Gelukkig hebben we bij Bruidshuis Diana een ruime collectie van dit merk in de bruidswinkel én helpt ons gepassioneerde team graag bij het vinden van jouw droomjurk!

Stralen op de grote dag

Op je bruiloft hoor je te stralen! Pronovias begrijpt dit maar al te goed, daarom hebben Pronovias trouwjurken een perfecte pasvorm met een zeer vrouwelijke uitstraling. Voor de eigenzinnige bruid, maar ook voor de bruid die van klassiek houdt heeft Pronovias de perfecte trouwjurk. Dit hoogstaande merk is marktleider op het gebied van klassieke bruidsjurken. Daarnaast worden ze gezien als trendsetter in de bruidsmode. De collectie wordt met zorg en passie ontworpen zodat de bruid er op haar best uit ziet. Zeker weten dat jij op je trouwdag zal schitteren als geen ander!

Pronovias trouwjurken van kwaliteit

De Pronovias trouwjurken in onze collectie is divers, waardoor iedere bruid haar perfecte jurk kan vinden. Een stijlvolle mermaid trouwjurk, een klassieke A-lijn jurk of juist een prachtige baljurk, Bruidshuis Diana heeft het allemaal! Niet alleen zijn de jurken een lust voor het oog, Pronovias trouwjurken worden geroemd voor het gebruik van echt Spaanse kant en het van luxe stoffen, zoals zijde. Pronovias trouwjurken bij Bruidshuis Diana zijn van geweldige kwaliteit. Aangevuld met een van onze prachtige sluiers zal je uitblinken op die speciale dag. Het ruime assortiment Pronovias trouwjurken bestaat uit:

  • A-lijn Pronovias trouwjurken;
  • Mermaid Pronovias trouwjurken;
  • Pronovias baljurken;
  • Gekleurde Pronovias trouwjurken;
  • Rechte Pronovias trouwjurken;
  • Grotere maten trouwjurken;
  • Pronovias trouwjurken met split;
  • Moeder van de bruid jurken;
  • Gekleurde Pronovias trouwjurken.

Pronovias Trouwjurken bij Bruidshuis Diana

Bij Bruidshuis Diana heb je de keuze uit verschillende Pronovias trouwjurken. Bekijk de collectie alvast op onze website en maak een afspraak om te komen passen. Wij geven je graag professioneel advies en geven je de tijd om zoveel trouwjurken van Pronovias te passen als je wil. Als je de jurk van jouw dromen hebt gevonden, maken onze ervaren coupeuses deze gratis op maat. Kom daarom gezellig langs in onze bruidswinkel! Ons team staat voor je klaar!

Afspraak maken Neem contact met ons op