Bruidshuis

Op zoek naar een bruidshuis waar je goed advies krijgt en de keuze hebt uit een ruime collectie? Kom dan naar Bruidshuis Diana! Onze bruidswinkel heeft al ruim 30 jaar ervaring in de bruidsmode. Hierdoor kunnen onze stylistes jou professioneel helpen met het ontdekken van je eigen stijl. Je bruiloft is natuurlijk dé dag waarop jij moet stralen. Daarom nemen we de tijd voor jou en zorgen we dat jij naar huis gaat met de jurk van je dromen.

Bezoek ons bruidshuis

In ons bruidshuis vind je alles wat je nodig hebt om er op je best uit te zien tijdens jouw bruiloft. Van bruidsschoenen en accessoires tot trouwlingerie. Het belangrijkste deel van onze collectie bestaat natuurlijk uit trouwjurken! We hebben verschillende topmerken in onze collectie zitten en alle denkbare stijlen. Voor elke bruid hebben we in ons bruidshuis een jurk. Die wij ook nog eens gratis op maat maken!

Bij Bruidshuis Diana staan wij voor persoonlijke service en aandacht. Maak daarom een afspraak bij ons bruidshuis en ontdek de perfecte trouwjurk voor jou!

Afspraak maken Neem contact met ons op