Bruidshuis Boxtel

Op zoek naar een bruidshuis in de regio van BoxtelBruidshuis Diana is al meer dan 25 jaar een begrip op het gebied van bruidsmode. Dat is ook niet zo gek met onze enorme collectie en professionele stylistes. Onze bruidswinkel is hét bruidshuis in de omgeving van Boxtel. Alles wat jij nodig hebt om die speciale dag met jouw outfit naar een nóg hoger niveau te tillen, hebben wij in het bruidshuis.

Bruidshuis met topmerken

Bij Bruidshuis Diana vind je gegarandeerd jouw droomjurk! Van maat 34 tot maat 64, van klassieke tot gekleurde bruidsjurken; je vindt het allemaal in onze uitgebreide collectie. Ons bruidshuis nabij Boxtel heeft heel veel verschillende trouwjurken van echte topmerken op het gebied van bruidsmode, zoals onder andere:

Bruidsmode outlet

Hoewel al onze trouwjurken uiterst goed betaalbaar zijn, kunnen wij jurken aanbieden met een nóg zachtere prijs. In de Bruidsjurken Outlet Store, wat een onderdeel is van Bruidshuis Diana, verkopen wij heel veel afgeprijsde jurken. Uitermate geschikt voor bruiden met een kleiner budget. In onze outlet store verkopen wij jurken waarvan de prijzen slechts liggen tussen de €199,- en €899,-! Met die prijzen kan iedereen in haar droomjurk naar het altaar lopen.

Alle accessoires voor die jouw bruidsoutfit compleet maken

Met alleen een bruidsjurk ben je er natuurlijk nog niet. Accessoires zijn een heel belangrijk deel van de outfit van iedere bruid. Prachtige trouwschoenen die perfect bij de jurk passen, oogverblindende sieraden die de jurk complimenteren en een haaraccessoire die het geheel afmaakt. En dat allemaal uiteraard ook voor een zeer betaalbare prijs!

Bruidshuis Diana in de omgeving van Boxtel

De deskundige stylistes van Bruidshuis Diana helpen je graag bij het vinden van de perfecte trouwjurk voor jou. Daarnaast helpen zij je om alle benodigde accessoires bij jouw bruidsjurk uit te zoeken. Maak direct een afspraak en kom langs in ons bruidshuis bij Boxtel. Wij helpen je graag om de mooiste dag van je leven helemaal compleet te maken. Voor al jouw wensen op het gebied van bruidsmode kom je naar Bruidshuis Diana, in de buurt van Boxtel!

Afspraak maken Neem contact met ons op