Bruidskleding

Mooie bruidskleding in verschillende stijlen en van verschillende internationaal gerenommeerde merken? Je vindt het bij Bruidshuis Diana! Zo hebben wij bruidsjurken van Sincerity, Ladybird en Maggie Sottero in onze collectie zitten. Daarnaast hebben we ook bruidsschoenen en passende sieraden voor jouw grote dag! Ook bruiden met een maatje meer kunnen de mooiste bruidsmode bij ons vinden: in onze collectie vind je namelijk trouwjurken tot en met maat 62.

Bruidskleding kopen

Bruidshuis Diana staat voor ouderwets goede service en een moderne collectie. Van stijlvol tot gekleurde jurken: onze collectie bruidskleding is enorm gevarieerd. Elke bruid kan bij ons haar droomjurk vinden! Onze stylistes nemen de tijd om de trouwjurk van je dromen te vinden. Met hun ervaring op het gebied van bruidsmode en jouw wensen gaan zij voor je op zoek. Wanneer jij jouw perfecte jurk hebt gevonden zorgen wij ervoor dat de trouwjurk perfect past op de bruiloft. Onze coupeuses maken de jurk gratis op maat!

Jij hoort te stralen op de grote dag. Een trouwjurk waarin jij je geweldig voelt helpt daarbij. Bij Bruidshuis Diana nemen we graag de tijd om de perfecte jurk voor jou te vinden in onze collectie bruidsmode. Maak daarom direct een afspraak!

Afspraak maken Neem contact met ons op