Bruidslingerie

Onder een bruidsjurk hoort bruidslingerie. Deze lingerie zorgt ervoor dat jouw jurk er optimaal uitziet. Daarnaast is bruidslingerie er voor gemaakt om niet zichtbaar te zijn onder een trouwjurk. Zo is alles aan je look tot in de puntjes verzorgd! Daarom is het ook zo belangrijk dat de lingerie goed en gemakkelijk zit. Bij Bruidshuis Diana vind je een ruime collectie trouwlingerie die goed zit onder een trouwjurk en daarnaast ook nog eens mooi is. Zo doet de lingerie ook dubbeldienst tijdens de huwelijksnacht.

Bruidslingerie voor onder jouw jurk

In onze bruidswinkel vind je de bruidslingerie die goed onder de jurk van jouw keuze past. Met de hulp van onze stylistes die precies weten wat de mogelijkheden zijn vind je mooie en passende trouwlingerie. Zo zorgen we ervoor dat de lingerie onzichtbaar is en jij je geweldig voelt op jouw trouwdag!

Voor professioneel advies bij het kiezen van bruidslingerie ben je bij Bruidshuis Diana aan het goede adres. Wij helpen je met het compleet maken van het hele plaatje! Maak direct een afspraak en laat je adviseren door onze stylistes.

Afspraak maken Neem contact met ons op