Bruidswinkel Arnhem

Ben je op zoek naar een bruidswinkel in de buurt van Arnhem? Dan is Bruidshuis Diana dé winkel voor jou! Onze bruidswinkel is met ruim 25 jaar ervaring dé specialist op het gebied van bruidsmode. Alles wat je nodig hebt voor jouw bruiloft is te vinden in onze collectie:

In een keer slagen voor jouw trouwjurk? Maak dan gerust een pasafspraak. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale trouw outfit. 

Bruidswinkel nabij Arnhem met de laatste mode

Bij Bruidshuis Diana hebben we een uitgebreide collectie die elk jaar weer wordt vernieuwd zodat wij altijd de laatste bruidsmode hebben; ook voor bruiden met een maatje meer. In onze twee verdiepingen tellende bruidswinkel nabij Arnhem hebben we een grote collectie met 30 internationale topmerken, waaronder:

Bruidshuis Diana is er voor jou

Voor alles wat je nodig hebt voor jouw bruiloft, van trouwjurk tot accessoires, kun je terecht bij Bruidshuis Diana. In onze bruidswinkel nabij Arnhem vind je alles wat je nodig hebt en heb je een ruime keuze. Onze stylisten helpen jou graag om de perfecte trouwjurk te vinden. Om jou de volledige aandacht te kunnen geven werken wij alleen op afspraak. Wij verwelkomen je graag!

Afspraak maken Neem contact met ons op