Say Yes to the Dress Event 17 en 18 september 2016 was een groot Succes! in het World Fashion Center te Amsterdam!02-07-2017

Bruidshuis Elly en Bruidshuis Diana Deelnemer "Say Yes to the Dress Event"

Say Yes to the Dress Event-Dutch Edition met 3500 m2 Trouwbeleving!

17 en 18 sept. namen wij deel aan het  "Say yes to the Dress Event-Dutch Edition in het World Fashion Centre te Amsterdam.

Beurs was open van 10.00 uur tot 17.00 uur op zaterdag en zondag.

Het was een verrassend dagprogramma, met alles op het gebied van Trouwen inclusief een wervelende Bruidsmode Show. 

Als hoogtepunt natuurlijk de ontmoeting met Randy Fenoli van TLC!

Graag tot volgend jaar op het 'Say Yes to the Dress Event-Dutch Edition' in Amsterdam.

Zie voor meer info omtrent de beurs hieronder:

PRESENTATIES RANDY FENOLI

Welke jurk past het beste bij jouw figuur? Hoe bereid je je voor op een bezoek aan een bruidsmodezaak? Wie neem je mee? Wat doe je als iemand uit je omgeving zich teveel met de keuze van jouw jurk bemoeit? Randy Fenoli beantwoordt al je vragen, vertelt over de laatste trends en geeft tips & tricks. Maak je geen zorgen over taalbarrières. Niemand minder dan Yvonne Keeley zal Randy ter zijde staan, waar nodig vertalen én jouw vragen op de juiste manier aan Randy overbrengen. 

WERVELENDE CATWALKSHOWS

Twee keer per dag showen vooraanstaande bruidsmodemerken hun mooiste collecties op de catwalk. Elke show duurt 30-40 minuten. Let op: de tweede show is geen herhaling van de eerste. Elk show is uniek. Bezoek dus zeker beide shows. Grote kans dat jouw droomjurk voorbij komt!

GEZELLIGE BEURS

Op het gezellige beursgedeelte kan je kennis maken met de leukste leveranciers uit de trouwbranche. Geen eindeloze gangpaden met aan weerzijden hokjes, maar een gezellige, open ruimte waar je heel relaxed even met de leveranciers kunt babbelen. Doe mee aan superleuke workshops en overheerlijke proeverijen. Van jurken tot ringen, van locaties tot huwelijksreis…. alles kan je er vinden. En natuurlijk zijn we je husband-to-be daarbij niet vergeten!

PERSOONLIJKE MEET & GREET

Op de foto met Randy Fenoli? Een gesigneerd exemplaar van zijn boek? Het is allemaal mogelijk! Meerdere keren per dag reserveert Randy persoonlijk tijd voor jou. Een kans om niet te missen!

FANTASTISCHE ACTIES

Persoonlijk een prijs uit handen van Randy Fenoli ontvangen? Dat kan! Tijdens het event maak je namelijk kans op fantastische prijzen. Prijzen die je trouwdag nog net weer even leuker maken. Mee doen? Kijk dan op onze speciale actiepagina en houdt onze social media in de gaten.

HAPJE, DRANKJE, MUZIEKJE

Even bijkomen van alle indrukken? Plof dan lekker neer in onze loungeruimte, geniet van een gezellig live muziekje en van de overheerlijke hapjes en drankjes. Wij zorgen voor zoveel diversiteit, van eigen eten meenemen krijg je zeker spijt!

FREE WIFI

Meteen al je ervaringen delen met de thuisblijvers? Dat kan via gratis WIFI tijdens het event. Gebruik #SYTTDNL!

Nogmaals graag tot ziens op 17 en 18 september in de stand van Bruidshuis Elly en Bruidshuis Diana op het Say  yes to the Dress Event !