Bruidshuis Diana | Ontmoet ,,,,,Personeel

WIN EEN TROUWJURK!

Klik hier

Jessica

Als je een afspraak maakt bij Bruidshuis Diana, is de kans groot dat je wordt geholpen door onze shopmanager en top styliste Jessica.Jessica weet als geen ander in de huid van de aanstaande bruid te kruipen en al haar dromen haarfijn aan te voelen.Met haar 16 jaar ervaring bij Bruidshuis Diana is geen wens haar te gek en vindt ze het oprecht een uitdaging de allermooiste trouwjurk voor de bruid te vinden en haar te zien stralen van geluk.

Door haar vrije en creatieve manier van denken komt er soms een creatie uit waar zelfs de bruid zelf niet aangedacht had.Dat vind Jessica nog elke dag geweldig om mee te maken en daar haalt ze steeds opnieuw voldoening uit.

Toen Jessica 19 jaar geleden zelf in het huwelijksbootje stapte wist ze een ding zeker, een trouwjurk met mouwen moest het worden, na twee winkels bezocht te hebben kwam ze bij Bruidshuis Diana terecht.

Zenuwachtig en met de gedachte dat het een onmogelijke missie was begon de moed haar al een beetje in de schoenen te zakken, echter nadat de rok van de trouwjurk werd aangepast aan jessica’s wensen vond ze de perfecte trouwjurk.

Lievelingsland Mallorca. Haar guilty pleasure is goede tijden,slechte tijden kijken.

 

Deze ervaring neemt Jessica ook altijd mee, ze zorgt er voor dat de bruid zich echt op haar gemak voelt en het uitzoeken van haar droomjurk ervaart als een feestje.

Jessica is ook regelmatig mee op inkoop voor de nieuwe collecties, verzorgd en bedenkt de etalages en pland de afspraken in voor het doorpassen van jouw trouwjurk.

Ze is moeder van twee tiener dochters en houd van lekker uitgebreid koken, wandelen en knuffelen met de kids. Ze vindt op vacantie gaan naar Texel heerlijk om dan lekker uit te waaien op het strand en sávonds te genieten van een heerlijk wijntje op het terras.

Esmee

Esmee weet onze bruiden meteen te enthousiasmeren met haar vrolijke uitstraling.Omdat Esmee ook vaak mee gaat naar de internationale inkoopbeurzen is ze goed op de hoogte van alle trends en noviteiten op het gebied van de allernieuwste bruidsmode collecties.Je zal je bij haar snel op je gemak zal voelen, alsof je trouwjurken aan het passen bent met je Bestie 

Esmee is enthousiast en spontaan en maakt van jouw passessie gegarandeerd een feestje!

 

 

 

 

 

Guilty pleasure: Nachos en Temptation Island

Favo Stijl: Sexy, vrouwelijk en elegant

Naast haar universitaire opleiding Bedrijfskunde schrijft ze ook vaak de teksten voor de marketing en helpt ze mee aan onze socials zoals bv facebook, instagram, tik-tok en pinterest.

In haar vrije tijd is Esmee vaak te vinden bij de paarden, als succesvol internationaal dressuur amazone heeft ze al menig prestigieuze prijs gewonnen, met als sportief hoogte punt het behalen van het Europees Kampioenschap.