Bruidsjurk Maggie Sottero

Wil je trouwen in een bruidsjurk van Maggie Sottero? Deze prachtige bruidsjurken vind je in de collectie van Bruidshuis Diana. De collectie van Maggie Sottero zorgt gegarandeerd voor een romantische bruiloft. Met het uitgesproken karakter en de glamoureuze uitstraling is dit awardwinnende merk zeer populair! Wij adviseren je graag bij het vinden van jouw droomjurk. Ons gepassioneerde team staat voor je klaar!

Voor de echte glamourbruid

Bruidsjurken van Maggie Sottero staan bekend om hun schitterende, sierlijke rokken. Een trouwjurk van dit merk is niet voor een ingetogen bruiloft: de bruidsjurken zijn voor de bruid die graag in het middelpunt van de belangstelling staat. En dat is natuurlijk niet zo moeilijk als je eenmaal een bruidsjurk van Maggie Sottero aan hebt. Niet alleen zijn deze jurken zeer gracieus en afgezet met echt Swarovski-kristallen, ze hebben ook nog eens een perfecte pasvorm. De jurken van dit sprookjesachtige merk zorgen er dus voor dat jij je goed voelt en jouw lichaam prachtig uit komt. Dit merk is uitermate geschikt voor een echte glamourbruioft. In deze jurken zul je gegarandeerd stalen op de grote dag!
 

Bruidsjurk van Maggie Sottero kopen?

Wil je trouwen in een bruidsjurk van Maggie Sottero? Bij Bruidshuis Diana heb je een ruime keuze uit allerlei soorten Maggie Sottero-bruidsjurken. Bekijk eerst onze collectie trouwjurken rustig online. In de bruidswinkel in Boxmeer helpen onze deskundige stylistes je graag bij het vinden van de perfecte bruidsjurk voor op je grote dag. Daarna maken onze ervaren coupeuses de jurk gratis op maat. Maak snel een vrijblijvende pasafspraak. Wij staan voor je klaar!

Afspraak maken Neem contact met ons op