Trouwjurken Linea Raffaelli

Ben je op zoek naar een trouwjurk van Linea Raffaelli? Deze modieuze jurken passen perfect bij de bruid van nu. Trouwjurken van Linea Raffaelli zijn allemaal even schitterend en allemaal nét iets anders dan je zou verwachten. Bij Bruidshuis Diana heb je keuze uit diverse creaties van dit Belgische topmerk. De jurken blijven verassen en zorgen ervoor dat jij in het middelpunt staat op de mooiste dag van jouw leven!

 

 "   Linea Raffaelli Bruidsmode: 

  Fris en Eigentijds  

 

Linea Raffaelli: Fris en Eigentijds

Trouwjurken zoals die van Linea Raffaelli vind je nergens anders. Dit eigenzinnige merk weet telkens weer opnieuw te verrassen met opvallende details of een mooi kleuraccent. Linea Raffaelli-jurken hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal van hoogstaande kwaliteit en met veel zorg en liefde gemaakt. De afwerking is dan ook altijd weer fantastisch. Er worden applicaties aangebracht zoals ruches voor een moderne twist én er wordt bovendien rekening gehouden met draagcomfort. Welke jurk je ook kiest: met dit merk maak je een oogverblindende indruk!

Binnenkort een Linea Raffaelli Trouwjurk passen?

Wil jij zo'n schitterende Linea Raffaelli trouwjurk? Kom dan binnenkort eens langs bij Bruidshuis Diana. We heten je van harte welkom in onze vestiging in het Brabantse Boxmeer, waar je in alle rust de meest fantastische jurken kunt komen passen. Maak direct een afspraak. Onze vakkundige stylistes helpen je graag bij het vinden en passen van de trouwjurk van je dromen.  Als je deze eenmaal gevonden hebt, zorgen onze ervaren coupeuses er gratis voor dat de jurk op maat wordt gemaakt! Samen zorgen we ervoor dat jij schittert op jouw grote dag!

Afspraak maken Neem contact met ons op