Bruidsmode outlet

Bij Bruidshuis Diana vinden we dat een krapper budget geen beperking hoeft te zijn om de jurk van je dromen te vinden. Daarom hebben wij sinds 2012 een bruidsmode outlet waar je een ruime collectie trouwjurken kunt vinden. De prijzen van de bruidsjurken in deze outlet zijn een stuk lager dan de prijzen in onze bruidswinkel, maar van dezelfde merken en dezelfde topkwaliteit!

In onze bruidsmode outlet vind je bruidsjurken van € 199,- tot € 899,-. Op deze manier kun je ook met een lager budget er op je mooist uitzien tijdens je trouwdag. We hebben in onze outlet al veel bruiden uit verschillende regio’s kunnen helpen aan hun ideale trouwjurk!

Kom langs in onze bruidsmode outlet

Zo hebben wij alleen maar topmerken, zoals Pronovias en Maggie Sottero, in onze bruidsmode outlet hangen. Met kortingen tot wel 70% ben je verzekerd van een zeer betaalbare prijs. Heb je een betaalbare jurk gevonden die perfect voor jou is, maar net niet helemaal past? We bieden je de mogelijkheid om ook de jurken uit onze bruidsmode outlet op maat te laten maken! Kom daarom vrijblijvend langs in onze outlet en ontdek onze trouwjurken met korting!

Afspraak maken Neem contact met ons op