Bruidswinkel Boxtel

Ben je op zoek naar een bruidswinkel in de buurt van Boxtel? Dan is Bruidshuis Diana dé winkel voor jou! Onze bruidswinkel is met ruim 25 jaar ervaring specialist op het gebied van bruidsmode. Alles wat je nodig hebt voor jouw bruiloft is te vinden in onze collectie. In één keer slagen voor jouw trouwjurk? Maak dan gerust een pasafspraak bij ons bruidshuis. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale trouwoutfit!

Bruidswinkel nabij Boxtel met de laatste mode

Bij Bruidshuis Diana hebben we een uitgebreide collectie die elk jaar weer wordt vernieuwd, zodat wij altijd de laatste bruidsmode hebben; ook voor bruiden met een maatje meer. In onze twee verdiepingen tellende bruidswinkel nabij Boxtel hebben we een grote collectie met 30 internationale topmerken, waaronder:

Bruidsaccessoires die de outfit compleet maken

Het uitzoeken van de bruidsjurk is eigenlijk nog maar de eerste stap in het samenstellen van de outfit voor de bruiloft. Naast een jurk heb je natuurlijk ook nog schoenen, lingerie, haaraccessoires en sieraden nodig. Ook daarvan hebben wij het beste van het beste in de collectie. Laat je assisteren door onze professionele stylistes bij het samenstellen van je bruidsoutfit.

Bruidswinkel outlet

Bruiswinkel Outlet Store is een onderdeel van Bruidshuis Diana. Hier vind je prachtige jurken van de beste merken voor hele scherpe prijzen. Je vindt er al jurken vanaf €199,-! Tussen de meer dan 800 jurken zit zeker iets voor jou! Bij de outlet store is het mogelijk om jurken te komen passen zonder afspraak. Met deze prijzen kan iedere bruid naar het altaar lopen in de jurk van haar dromen!

Bruidshuis Diana is er voor jou

Voor alles wat je nodig hebt voor jouw bruiloft, van trouwjurk tot accessoires, kun je terecht bij Bruidshuis Diana. In onze bruidswinkel nabij Boxtel vind je alles wat je nodig hebt dankzij onze ruime collectie. Onze stylisten helpen jou graag om de perfecte trouwjurk te vinden. Om jou de volledige aandacht te kunnen geven werken wij in het bruidshuis alleen op afspraak. Wij verwelkomen je graag! De beste bruidswinkel in de regio van Boxtel is Bruidshuis Diana.

Afspraak maken Neem contact met ons op