Exclusieve bruidsmode

Exclusieve bruidsmode vind je bij Bruidshuis Diana. Wij verkopen exclusieve bruidsmode van diverse internationale topmerken, zoals Pronovias, Ladybird en Linea Raffaelli. Heb je je droomjurk gevonden, dan laten we hem gratis voor je vermaken, zodat hij jou als gegoten zit.
 

Bruidsmode die bij jou past

Van klassiek tot modern, maar ook romantisch; je vindt het allemaal terug in onze collectie exclusieve bruidsmode! Welke stijl trouwjurk ook bij jou past in onze bruidswinkel vind je het gegarandeerd. Door onze uitgebreide collectie exclusieve bruidsmode zit er altijd wel een trouwjurk van jouw gading tussen. Ook voor bruiden met een maatje meer!
 

Bruidshuis Diana voor exclusieve bruidsmode

Bruidshuis Diana is al ruim 25 jaar een begrip op het gebied van exclusieve bruidsmode. Naast trouwjurken kun je bij ons terecht voor alles wat een bruid nodig heeft! Van accessoires tot bruidslingerie, maar natuurlijk ook bruidsschoenen. Moeder van de bruid of bruidegom? Ook voor de moeders van het bruidspaar hebben wij een mooie collectie jurken. Maak een afspraak op onze website en wij helpen je graag in je zoektocht naar de perfect trouwjurk!

Afspraak maken Neem contact met ons op