Trouwjurken Boxtel

Wil je een trouwjurk kopen in de regio van Boxtel? Dan ben je bij Bruidshuis Diana aan het goede adres! Wij hebben in onze bruidswinkel een grote collectie trouwjurken van diverse topmerken. Welke stijl bruidsjurk je ook zoekt, wij hebben het allemaal! Van romantisch tot modern, versierd of juist meer eenvoudig. Ga je voor traditioneel wit of kies je juist voor een gekleurde jurk? Wat je ook wilt, je vindt het bij Bruidshuis Diana!

Trouwjurken van topmerken

In het bruidshuis hebben wij de collecties van meer dan 30 absolute topmerken op het gebied van bruidsmode. Hierdoor hebben wij een zeer uitgebreide collectie, waar voor iedere bruid de ideale jurk tussen zit! Weet je al precies welke jurk je wilt? Of heb je juist nog geen idee waarin jij naar het altaar loopt? Bekijk onze collecties en laat je inspireren door de jurken van de beste merken, zoals:

Trouwjurken van kwaliteit nabij Boxtel

Bij Bruidshuis Diana nabij Boxtel verkopen wij trouwjurken van internationaal gerenommeerde topmerken. Onze ervaren stylistes helpen je graag met het vinden van je droomjurk! En heb je die gevonden? Onze ervaren coupeuses zorgen ervoor dat deze bruidsjurk gratis op maat wordt gemaakt. Daarna kun je bij ons ook nog accessoires uitzoeken, zoals schoenen, lingerie, sieraden en haaraccessoires. Zo is je outfit helemaal compleet!

Trouwjurken outlet

De Bruidsjurken Outlet Store is een onderdeel van Bruidshuis Diana. Hier vind je meer dan 800 afgeprijsde trouwjurken van de beste merken. Ideaal voor bruiden met een iets kleiner budget; de jurken kosten tussen de €199,- en €899,-! In de outlet store is het zelfs mogelijk om te komen passen zonder afspraak. Zo bieden wij iedere bruid de kans om naar het altaar te lopen in haar droomjurk.

Maak een afspraak en pas jouw ideale trouwjurk!

Onze enorme collectie trouwjurken vind je in onze bruidswinkel nabij Boxtel, verspreid over twee verdiepingen! Wij hebben bruidsjurken van maat 34 tot en met maat 64, zodat we voor vrijwel iedereen een passende bruidsjurk hebben. Maak direct een afspraak in onze bruidswinkel, wij zijn je graag van dienst. Bij Bruidshuis Diana vind je de mooiste trouwjurken!
 

Trouwjurken van topkwaliteit te koop bij Bruidshuis Diana nabij Boxtel   Elegante trouwjurken te koop bij Bruidshuis Diana nabij Boxtel   Trouwjurken van topkwaliteit te koop bij Bruidshuis Diana in de regio van Boxtel

Afspraak maken Neem contact met ons op