Trouwjurken Arnhem

Wil je een trouwjurk kopen in de regio van Arnhem? Dan ben je bij Bruidshuis Diana aan het goede adres! Wij hebben in onze bruidswinkel een grote collectie trouwjurken van diverse topmerken. Welke stijl bruidsjurk je ook zoekt, wij hebben het allemaal! Van romantisch tot modern, versierd of juist meer eenvoudig.
 

Trouwjurken van kwaliteit nabij Arnhem

Bij Bruidshuis Diana nabij Arnhem verkopen wij trouwjurken van internationaal gerenommeerde topmerken, zoals Pronovias, Rembo Styling en Maggie Sottero. Onze ervaren stylistes helpen je graag met het vinden van je droomjurk! En heb je jouw droomjurk gevonden? Onze coupeuses zorgen ervoor dat deze bruidsjurk gratis op maat wordt gemaakt.
 

Maak een afspraak!

Onze enorme collectie trouwjurken vind je in onze bruidswinkel nabij Arnhem, verspreid over 2 verdiepingen! Wij hebben bruidsjurken van maat 34 tot en met maat 64, zodat we voor vrijwel iedereen een passende bruidsjurk hebben. Maak direct een afspraak in onze bruidswinkel, wij zijn je graag van dienst!

Trouwjurken van topkwaliteit te koop bij Bruidshuis Diana nabij Arnhem   Elegante trouwjurken te koop bij Bruidshuis Diana nabij Arnhem   Trouwjurken van topkwaliteit te koop bij Bruidshuis Diana in de regio van Arnhem

Afspraak maken Neem contact met ons op